Werkwijze
De runderen, kalveren en lammeren worden geleverd door gecertificeerde leveranciers en getransporteerd vanuit Nederland, België, Polen en Oosterijk. In de aankomsthal begint het productieproces. In eerste instantie wordt het vlees grondig gecontroleerd en gekeurd door een specialist. Nadat het vlees de kwaliteitscontrole heeft doorlopen, begint de veredeling van het vlees in de uitsnijderij. De diverse snitten worden vervolgens verpakt en geëtiketteerd in de verpakkingsruimte. De laatste stap in het proces is het transport. Door eigen transportmiddelen worden de producten afgeleverd aan de klant.
Productenproces

Ontvangst & Kwaliteitscontrole Goederen
Ontvangst & Kwaliteitscontrole Goederen
In de aankomsthal worden de producten grondig gecontroleerd aan de hand van internationale richtlijnen. De karkassen worden gewogen en opgehangen aan transportbanden en worden vervolgens naar de uitsnijderij vervoerd.
Uitsnijding Gewenste Snitten
Uitsnijding Gewenste Snitten
In de snijderij komen de runderen, kalveren en lammeren in zijn geheel binnen. De producten worden aan de hand van de wensen en behoeften van de klant uitgesneden/bewerkt.
Verpakking
Etikettering & Traceability
De snitten worden getransporteerd naar de verpakkingshal waarin deze van A tot Z verpakt worden en geëtiketteerd. Door gebruik te maken van vacuüm blijft de kwaliteit van het vlees gewaarborgd.