Loading...
Werkwijze 2016-10-26T11:24:46+00:00

Werkwijze

De runderen, kalveren en lammeren worden geleverd door gecertificeerde leveranciers en getransporteerd vanuit Nederland, België, Polen en Oosterijk. In de aankomsthal begint het productieproces.  In eerste instantie wordt het vlees grondig gecontroleerd en gekeurd door een specialist. Nadat het vlees de kwaliteitscontrole heeft doorlopen, begint de veredeling van het vlees in de uitsnijderij. De diverse snitten worden vervolgens verpakt en geëtiketteerd in de verpakkingsruimte. De laatste stap in het proces is het transport. Door eigen transportmiddelen worden de producten afgeleverd aan de klant.

Productenproces

Ontvangst & Kwaliteitscontrole Goederen

Ontvangst & Kwaliteitscontrole Goederen

In de aankomsthal worden de producten grondig gecontroleerd aan de hand van internationale richtlijnen. De karkassen worden gewogen en opgehangen aan transportbanden en worden vervolgens naar de uitsnijderij vervoerd.

Uitsnijding Gewenste Snitten

Uitsnijding Gewenste Snitten

In de snijderij komen de runderen, kalveren en lammeren in zijn geheel binnen. De producten worden aan de hand van de wensen en behoeften van de klant uitgesneden/bewerkt.

Verpakking

Etikettering & Traceability

De snitten worden getransporteerd naar de verpakkingshal waarin deze van A tot Z verpakt worden en geëtiketteerd. Door gebruik te maken van vacuüm blijft de kwaliteit van het vlees gewaarborgd.

Transport

Transport & Expeditie

Doormiddel van een gesloten koelketen transporteert en levert G&A Wennekers Vleesgroothandel de productie op de juiste bestemming.

Partners